Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ
 
 
 
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ
Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης Γιαννιτσά


Το κτηνιατρείο μας “Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης” το οποίο εδρεύει στα Γιαννιτσά, βασισμένος στην πολυετή του πείρα και την συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στην κτηνιατρική, εγγυάται την καλύτερη δυνατή φροντίδα και υγεία των κατοικιδίων σας αλλά και των παραγωγικών ζώων σας.

Κατανοώντας τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει ο τετράποδος φίλος σας στην ζωή σας καθώς και το παραγωγικό ζώο σας, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα για τους μικρούς σας φίλους σε έναν όμορφο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, έτοιμο να δεχθεί ακόμη και το πιο απαιτητικό και επείγον περιστατικό.

Εξυπηρετούμε σκύλους, γάτες, πτηνά, κουνέλια και όλα τα κατοικίδια καθώς και παραγωγικά ζώα όπως αιγοπρόβατα, χοίρους, βοοειδή κ.α. 

 
 
 
 
 
ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ

 Εμβολιασμοί
 Αποπαρασιτώσεις
 Ηλεκτρονική ταυτοποίηση κατοικιδίων - ζώων εργασίας (κυνήγι κλπ)
 Παθολογικό - Χειρουργικό - Οδοντιατρικό
 Υπέρηχος για διάγνωση εγκυμοσύνης κ.α.


Φροντίδα για τα κατοικίδια (πρόληψη ασθενειών, υγιεινή, σωστή διατροφή)

​Βασικός στόχος του κτηνιατρείου μας είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας, με υπευθυνότητα και υπομονή, προβαίνοντας στη σωστή διάγνωση και θεραπεία του ασθενούς ζώου.
 
 
 
 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ


 Εμβολιασμοί
 Αποπαρασιτώσεις
 Παθολογικό - Χειρουργικό
 Κατάρτιση σιτηρεσίων
 Υπέρηχος για διάγνωση εγκυμοσύνης κ.α.


Ο έμπειρος κτηνίατρος Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης με την άρτια γνώση τις εξαιρετικές ικανότητες και την ομαδικότητα του διασφαλίζει την μεγιστοποίηση της παραγωγής στην κτηνοτροφική μονάδα και την διατήρηση σε υψηλό επίπεδο της υγείας του ζωικού πληθυσμού.

​Πραγματοποιούμε επισκέψεις σε μονάδες παραγωγικών ζώων.
 
 
 
 
Είμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς που αγαπάνε και ασχολούνται με τα ζώα, είτε αυτά είναι για συντροφιά, είτε αυτά για επαγγελματική - παραγωγική και βιοποριστική ενασχόληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

ή περάστε από το κτηνιατρείο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι  δίπλα σας, για να σας ενημερώσει και να αναλάβει την φροντίδα που χρειάζεται το ζωάκι σας.