Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
 
 
 
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης Γιαννιτσά


Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός τόσο για την σωματική υγεία όσο και για την ψυχολογία του κατοικίδιου μας. Ακόμα και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες καλλωπισμού στα κατοικίδια μας στην πραγματικότητα μεγάλο μέρος του πρέπει να παρέχεται από ειδικούς. 

Με αγάπη και μεράκι, στο κτηνιατρείο μας “Τάσος Ν. Πεχλιβανίδη” στα Γιαννιτσά, έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα grooming που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων όσον αφορά τον καλλωπισμό. Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο, που το κάθε κατοικίδιο απολαμβάνει υπηρεσίες καλλωπισμού υψηλής ποιότητας τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 Λούσιμο και μασάζ
 Χτένισμα - Βούρτσισμα
 Περιποίηση νυχιών
 Κούρεμα


Η έμπειρη και φιλόζωη ομάδα μας είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμη να αναλάβει με αγάπη και στοργή την περιποίηση του κατοικίδιου σας. Μπορούμε να καλλωπίσουμε κατοικίδια με όποιο μήκος και είδος τρίχας έχουν, φροντίζοντας πάντα για την υγεία δέρματος και τριχώματος.
 
 
 
 
 
Η αγάπη για αυτό που κάνουμε, τα σύγχρονα μηχανήματα και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε μας

και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του αγαπημένου σας τετράποδου, του
αγαπημένου σας ζώου.