Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης | Κτηνιατρείο Γραφείο Παραγωγικών Ζώων Γιαννιτσά

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ {small}

Για καταστάσεις κατά τις οποίες δεν μπορεί να γίνει μεταφορά στο ιατρείο παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κατ΄ οίκον καθώς και επισκέψεις σε μονάδες παραγωγικών ζώων με ένα τηλεφώνημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΡΤΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ {small}

Διαθέτουμε σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο σωστή διάγνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ {small}

έξυπνα και οικονομικά, κάνοντας αγορές που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του κατοικιδίου αλλά και του παραγωγικού ζώου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΑΣ {small}

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε για οποιαδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την το κατοικίδιό ή το παραγωγικό ζώο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ {medium}

Το κτηνιατρείο μας Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης το οποίο εδρεύει στα Γιαννιτσά, βασισμένος στην πολυετή του πείρα και την συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στην κτηνιατρική...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΙΔΗ PET SHOP {medium}

Η αγάπη μας για τα κατοικίδια και για τα παραγωγικά ζώα, η εμπειρία και οι γνώσεις μας, μας ώθησαν στο να προμηθεύσουμε το κτηνιατρείο μας με προϊόντα που θα σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ {medium}

Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός τόσο για την σωματική υγεία όσο και για την ψυχολογία του κατοικίδιου μας. Ακόμα και αν πιστεύουμε ότι μπορούμε μόνοι μας να παρέχουμε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 

Τάσος Ν. Πεχλιβανίδης
Μετεκπαιδευθείς στην κλινική παραγωγικών ζώων Α.Π.Θ.
Κτηνιατρείο - Γραφείο Παραγωγικών Ζώων Γιαννιτσά

Τα μικρά ζωάκια είναι οι φίλοι μας που μας κρατούν συντροφιά καθόλη τη διάρκεια της ζωή μας, για αυτό και εμείς στο διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρίο μας μπορούμε να παρέχουμε στο μέγιστο βαθμό την φροντίδα, την υγεία και τον καλλωπισμό του κατοικιδίου σας, καθώς και να παρέχουμε ιατρικές υπηρεσίες και συμβουλές για παραγωγικά ζώα.

Εκτός από τις ιατρικές υπηρεσίες μας και τον καλλωπισμό του κατοικιδίου σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε φάρμακα και τροφές τόσο για τα κατοικίδια σας όσο και για τα παραγωγικά ζώα.